Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-07-2005, 09:02 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
85 500 SL Rough Idle--Help Please

Idles very rough below 2000 RPMS. Have replaced the o2 Sensor, but the engine will not start with it connected. When disconnected, it runs great above the 2000 RPM mark up to 100 MPH or more, Was still running strong.

Back at 2000 begins to idle rough and engine will die around 500 after surging for a minute or two.

Is there a sensor that controls the idle? Could it be the injectors?

Any help would be greatly appreciated.

Ken

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rough idle and bucking after Bowden cable install? ksing44 Tech Help 2 06-19-2005 03:02 PM
72 250c Zenith Carb Adjustment Help Needed..... 1972 250c Vintage Mercedes Forum 3 05-11-2005 05:01 PM
Could This Be the Root Cause of Rough Idle? EricSilver Tech Help 14 10-16-2003 08:51 PM
Idle very rough when cold Hurshi Tech Help 2 02-10-2003 02:21 PM
Sudden rough idle??? Something to check - 560SEL MikeTangas Tech Help 2 08-19-2002 12:10 AM



All times are GMT -4. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page