Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2001, 09:01 PM
Posts: n/a
Have 1963 230sl that was in storage several years. Brake pedal seems to be "hard" (no feel), and when applying the brakes, they hang up. This goes away several hours after shutting the car off. I replaced a rear brake cylinder (was leaking slightly), thinking that was the problem, but I can't bleed the rear cylinder; no fluid comes out when applying pressure to the pedal.
Think I need a new master cylinder? If so, know where to get a good deal on one?
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Move Over Enzo, Guess Who Is Getting Carbon Brakes? MTI Open Discussion 4 09-02-2004 04:59 AM
Humming/high pitched noise, stops when brakes applied RKreutzer Tech Help 0 08-06-2003 06:43 PM
Brakes are going nuts!! HELP!!! mike690003 Tech Help 6 07-20-2003 10:56 PM
'63 230sl Brakes 63230slbenz Tech Help 7 07-15-2001 04:52 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page