Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 08-24-2006, 10:55 AM
yal's Avatar
yal yal is offline
Benz-smart
 
Join Date: Oct 1999
Location: New York, Long Island
Posts: 2,705
Its probably a different type of circuit on the W123.
Reply With Quote
  #17  
Old 09-28-2006, 01:33 AM
romansek
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dallas, Tx
Posts: 181
Hard starting

Wildmen did you solve the problem of hard starting? I have 280SL Euro with same problem. My engine will start but run for a second and die. When I open little the air flow sensor plate than engine start and run fine and after worm up can be start without any problem. Thanks for any help.
__________________
Roman
_____________
87 300SDL 152K
86 420SEL 228K
83 280SL 145K (5 spd)
_____________
Reply With Quote
  #18  
Old 09-28-2006, 01:50 AM
kmaysob's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: mesa az
Posts: 1,673
that sounds like a cold start injector to me. then again i could be wrong.
__________________
have no worries.....President Obama swears "If you like your gun, you can keep it
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page