Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-11-2001, 01:18 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Midwest, USA
Posts: 171
Hellloooo!

My '79 300SD, makes a noise similiar to the subject of this thread at 37 MPH. It also makes it under load uphill. The noise comes from the rear end. I have no noise at all at different speeds, or going downhill.

I have not ventured under the car yet, due to the record setting snow cover in these parts. I wonder if this is a typical flex disc, or center bearing noise, or maybe tranny mounts?

Thanks to all who reply!

Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2001, 03:50 AM
longston's Avatar
Another View. . .
 
Join Date: Dec 2000
Location: Mark West, CA
Posts: 787
Check The Differential Fluid...

And go back to your posting on elusive repairs for a great laugh?

Just a thought...
__________________
"We drive into the future using only our rearview mirror."
- Marshall McLuhan -

Scott Longston
Northern California Wine Country...
"Turbos whistle, grapes wine..."
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page