Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-15-2006, 08:34 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Exclamation My e420 (1995) starts ok then dies after 10 minutes

My 1995 e420 started running bad after warm up and then would be OK now it starts ok then after 10 minutes it shakes and dies and I have had to limp home on what seemed like two cylinders. when I put in neutral will rev fine. This has me stumped and I love this car. Help!!! thanks

Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2006, 11:01 PM
whunter's Avatar
Moderator
 
Join Date: Dec 2003
Location: Metro Detroit, Michigan
Posts: 17,359
Moved to Tech Help for better answer.

Moved to Tech Help for better answer.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-16-2006, 02:11 AM
DRICHFL's Avatar
W124 Passion for E420
 
Join Date: May 2005
Location: Sunshine State
Posts: 225
Read my post!!!

Please read my post, hope this help...

1994 MB E420 issues idle/surging/stalling LONG

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page