Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-19-2006, 06:11 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: shepparton Victoria Australia
Posts: 23
hard starting 300e

Hi everyone. I have a 300e 1988 with 203k on the clock it is in excellent condition, serviced as required and is a pleasure to own, However, it has developed a problem with starting when warm, it needs to spin over for some seconds and when it does start it seems to have flooded a little. I have had new injectors fitted but I had the problem before that.

Have any of you any suggestions that may help with the problem... I dont particulary want to throw money at every thing to try and solve the problem, there must be a simple answer I am sure. Once running it performs perfectly and cant be faulted. Thanks in advance for any info that you all may have.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page