Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-19-2006, 12:26 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Fort Worth
Posts: 26
'90 300e Climate Fan slows way down at 40mph

I was informed that I posted this in the wrong forum, hope this is the right one.

OK, I'm new here, and have searched but can't seem to find anything covering my problem.

I bought a '90 300e with 114k miles that had a few issues. One was that the heater doesn't heat, the other is that running the a/c when the car starts out the fan blows hard until about 40 mph then shuts down to low, when you stop and turn the ignition off then restart the same cycle is repeated. The A/C blows cold but the fan just is so slow that it can't keep the cabin cool, in Texas 100f.

The heater problem is probably a vacume issue, I've replaced the monovalve and the aux water pump but no go. I'll worry about that in November.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page