PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   Cruise control amp. 89 560 SEL (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/173829-cruise-control-amp-89-560-sel.html)

tjseitz2001 12-19-2006 04:56 PM

Cruise control amp. 89 560 SEL
 
Hi all. Im fairly new to this fourm.My cruise died on me and everything I hear and read is that either the amplipher or the actuator. I replaced the amp. with a new remanufacted unit and it worked fine for about 5 min. then quit. This was three or four days ago and now every once inawhile it will pick up and work but very seldome.But I havent been out on the hwy to test it for any lenght of time. What do you guys think?? Did I get a bad amp? or will a bad actuator cause a new amp to go bad?? Any help would be appreceated. Tom 89 560 SEL

tjseitz2001 12-19-2006 05:19 PM

Cruise control amp. 89 560 SEL
 
I guess I should add that the car is new to me with 207k on it and I do not know much history on the car. Hope some of this helps. Thanks in advance. Tom

GSMITH 12-19-2006 05:33 PM

Try this link http://gdl-online.com/begin1.html
Lots of information on Cruise Control for the Benz.

tjseitz2001 12-20-2006 07:32 AM

Gsmith, Thanks fot the info. Do any of you guys get a bad amp. out if the box?? Thanks Tom


All times are GMT -4. The time now is 06:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website