Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-21-2006, 06:06 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Chicago
Posts: 100
Blower Motor keeps running

Hi All, have a strange problem, the blower motor keeps running when the unit is in the off position, even after the ignition is turned off and the key is removed. Any ideas of what can be the issues? Please don't tell me CCU that thing is expensive.

Thanks in advance

__________________
1993 400SEL (W140) 281K
1999 S500 (W140) 163K (Sold)
2002 S500 (W220) 72K
1999 S500 (W140) 88K
You cannot simultaneously prevent and prepare for war.
Albert Einstein (1879 - 1955)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2006, 06:13 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Chicago
Posts: 100
sorry, failed to mention that was my 93 W140 (400SEL)

__________________
1993 400SEL (W140) 281K
1999 S500 (W140) 163K (Sold)
2002 S500 (W220) 72K
1999 S500 (W140) 88K
You cannot simultaneously prevent and prepare for war.
Albert Einstein (1879 - 1955)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page