Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2001, 03:51 AM
Posts: n/a
Hi there,
I have problems with my 1989 300ce. Dark smoke on acceleration, stattering, loss of power, and bad MPG.
This is exactly the same problem which i faced 6 months ago, and last time i changed the fuel distributor.
Now, the same problems coming back, and my mechanics suggesting to change the actuator (EHA?).
I changed the actuator, but problems still persist.
Oh yea, everytime my mechanics adjusting the fuel mixture, the car would run very smoothly. However, after going uphills, the problems would come back.
I really wonder what really is the problem here.
Very desperate at the moment, and really really appreciate any advice or thoughts.

Tks and regards,

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
190E Fuel Problem, Need Help fast!!!!! Denver_Sturgis Tech Help 1 01-09-2005 10:20 PM
'87 300D will not start, fuel delivery problem? Crowe Diesel Discussion 14 09-10-2003 08:09 PM
Problem with 2000 E430 fuel gauge CC Tech Help 20 04-30-2003 03:56 PM
300 CE Fuel problem Stevo Tech Help 1 04-14-2003 08:32 PM
300E Stalling Problem during low fuel T. Aitkin Tech Help 8 05-03-2002 01:25 AM

All times are GMT -4. The time now is 01:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page