PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   90,420 sel,AC trouble (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/198706-90-420-sel-ac-trouble.html)

just-n-time 09-01-2007 10:49 PM

90,420 sel,AC trouble
 
Hello gang, I havew not had the chance to visit this forum for some time now,clad to be back, I have a question to ask of the A/C groupies. My wife has had some troubles with her car, when she first starts the unit in the AM it works fine (the blower motor) but after a few secounds( perhaps a min.) it slows down and you can here the motor,(sounding like it is stiking somthing) OK let me tell it in my own words or we will be here all night! starts up fine the blower on auto,it winds to its high speed,then as if reaches cool level,the motor slows and has a draging sound to it,some one send me some test procedures,and where I will find the relays and so on. thanks JNT:idea3:

just-n-time 09-04-2007 02:22 PM

Today she left the house and no air(blower motor) then she hit a bump and it turned on,I am thinking ground what are your thoughts?

saumil 09-04-2007 07:28 PM

Check ignition switch connections.

just-n-time 09-05-2007 04:54 PM

Found it to be a bad electrical connection at the motor wiggled the wire and it ran then stopped at least it isn't the $450 for the regulator.


All times are GMT -4. The time now is 10:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website