Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-06-2007, 07:19 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ojai, CA
Posts: 49
89' 300Te sulphur smell

I restarted the 300te late one afternoon and it decided to turn over a few hard times then sputter out. A sulphuric smell arose? Hmm. Dead Catalatic converter? Initially we had the Fuel System as culprit, yet now the ignition system may be the issue. Any feedback will be feedforwarded.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2007, 07:39 PM
4shur
Guest
 
Posts: n/a
Is the battery overcharging?

Sulfuric acid can be released from the battery. Start there.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2007, 02:07 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ojai, CA
Posts: 49
The battery may be the smell, yet the car is not starting, just turning over and over no ignition happening. I replaced fuel filter and checked fuel, its ok. Where is a good place to check for sparking or trace a electronic problem?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page