Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-24-2001, 12:30 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Long Island, NY
Posts: 34
Help,

Iíve got the 60,000 miles blues. Iíve tried a search under all sorts of combos with no luck, so at the risk of being redundant I need to ask for help.

My í90 R129 is due for itís 60,000 service and has been operating faultlessly until tonight. When I lowered the ragtop (all original) the rear deck was very slow to raise and the roof was equally slow to store. This was with the engine running. When I was done the roof almost didnít close. Once again the deck was slow to rise and the roof barely made it of the hump of the halfway mark.

Itís closed now or at least appears to be, however the light is on the alarm sounds when the car is in drive. The top looks closed from the outside but I canít be sure. If you try to open the roof it only seems to unlock from the rear and nothing more, however you can hear the motor running while the switch is engaged.

Is this easy to fix? Iím fairly mechanical if I can find the time, or is there a fuse I can pull to silence the f__king thing while driving it to the dealership.

Oh ya, one more thing I had the rollbar up the last time I shut the roof so it may be related. I lowered the rollbar using the switch since the roof was having such a hard time. The rollbar is also not operative.

thanks
tony

I'll be out of town on thursday and friday so forgive me if I don't reply right away...


[Edited by tony s on 07-23-2001 at 11:33 PM]
__________________
'90 MB 500 SL
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2001, 01:32 AM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Beech Island, S.C.
Posts: 468
Sounds like you have a hydraulic problem with the open/closing system for the top. Under the spare tire is a fluid reservoir and pump for the top. Check the fluid level and if it's okay have the pump and circuits checked
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
60,000 mile blues - '90 R129 - ragtop problem - search n/g - 2nd request tony s SL Forum 2 08-09-2001 12:48 AM



All times are GMT -4. The time now is 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page