Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2001, 10:26 AM
Posts: n/a
Sorry not on mercedes but need help bad!

Ok I know there is an open forum but I always found the best help on mechanical stuff here so I have a question on my BMW if any one can help please please do. I figured out why the 83 528e e is not firing the mototronic is not Being told to. on the monotonic connector pin 1 has power but 18 and 35 do not on its connector. And clues why. When every I put a fuse in for the mototronic it sparks and blows the fuse! I am LOST!
Reply With Quote
Old 09-06-2001, 01:20 PM
public enemy
Posts: n/a
There is a BMW forum similar to this one and you may be able to get more info there. The URL is
Reply With Quote
Old 09-06-2001, 01:58 PM
Posts: n/a
thank u
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mercedes specialty tools dmorrison General Information 10 01-29-2003 08:25 PM
"Racing Mercedes" on SpeedVision ke6dcj Performance Paddock 4 01-28-2003 06:25 PM
Mercedes 6-cylinder Diesels really bad? Michael Nordmeyer Tech Help 3 04-20-1999 09:55 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page