Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-25-2008, 10:34 AM
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 19
Wont stay running

1996 MB e320, had some problems with the charging system, after changing the battery and then the altenator got that settled. Now, I go to start the car and it takes 5 or 6 tries to get it running, when it does start the idle surges for a short while then it stalls. Now when I go to start it it starts then dies out in a few seconds. When the car was running it showed 14 volts across the battery, but now when the car dies out the charge battery light comes on. The battery is charging now due to the number of start attemps so I dont know if its still getting 14 across the battery because it wont stay running long enough to check it. The problem is more the surging idle, then the car not wanting to stay running, any suggestions? I cleaned the mas with mas cleaner, I am new to these cars and I am already starting to pull my hair out. Any help would be great on where I might go from here.
Thanks,
Karl

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page