Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-10-2009, 04:48 PM
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
92 mercedes 400e ca. model

hi guys, new in your forum- i have a check engine light problem that won't go away. 2 years ago i have the CEL come on and was able to clear it by following the procedure in this forum- holding down the button for 3-5 seconds and read the blinking led. now this procedure won't work anymore, disconnected the ground a few times and repeated the procedure but no response from the led at all. (not blinking back) (162,788 miles) i do the preventive maintenance ( oil, brakes, tune up and other small things). where do i start looking for clues how to solve this problem. please help, thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page