Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-13-2009, 06:02 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver Island BC
Posts: 5
1980 450 sl

I have a 1980 450sl german spec car that is not pushing any heat (cold air only)through the control panel. All of the setting/buttons are working but no heat. I have read threads and tried several things like disconnectinting the monovalve connection (didnt work). I have disconnected the heater hoses hot both sides and good circulation, fuses look good ,
Any other ideas? I have searched the threads but not finding a fix. Any help in pointing me to the right thread would be appreciated.
Thanks Richard
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2009, 07:13 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver Island BC
Posts: 5
I should mention that the temp is sitting around 80-90 degrees
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page