Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-24-2009, 11:15 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: San Antonio, Tx
Posts: 51
Question 89 190E no voltage to fuel pump or coil

My 190E stall on me like it ran out of gas I check the fuel pumps no voltage also no voltage to the coil. Rewire the pumps and they are now working but should I run a new wire to the coil? What made it lose voltage to start with? Check the ovp relay there one 10A fuse that good, all the the fuses in the fuses box are good.. Can the fuel pump relay do this? Where is it and how do you test it? Also in the fuse box one of the small relay is missing it been replace by a wire with a inline fuse 15A sometime the car won't start till I play with that wire but it have never made the car stall it seem to be for the pump, I can't get the wire out and I can't get the fusesbox out to see what going on under there.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page