Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 11-13-2001, 12:23 PM
LarryBible
Guest
 
Posts: n/a
No apology necessary. I should apologize to you, I didn't know I would wake up the house. I just fed it in the machine, and I suppose it called you twice.

The article came from an IMPCO newsletter that they sent to their customers in the early nineties. IMPCO was purchased by Performance Products a few years back, so you may know them by that name instead. They were a fabulous company before PP bought them.

Have a great day,
Reply With Quote
  #17  
Old 11-13-2001, 08:54 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: Tucson, Arizona
Posts: 758
Thanks To All That Replied

Just wanted to Thank You All,

Everyone who posted on this topic kept me looking for a cure to cold feet in the morning. I appreciate all the help you provided. As I mentioned I now have heat and I did ohm every component out in the chain with a nice Simpson digital multimeter, present from the wife. At any rate the only weak link I could find is the outside ambiant temp sensor which may be dragging it's butt a bit with low readings according to outside temps. I think for good measure I will put it on my list of things to buy on my next partshop order. If you may be having the same problem, please don't over look the possibility that the temp wheel may be out of sync with the rest of the system. Of course it doesn't hurt to clean the thermistors off either, especially if they are still original. I'm impressed, 22 years old and still the original parts are still working within limits.

Thanks,

Charles
__________________
"Tell me and I will listen, Teach me and I will learn, Show me and I will accomplish, Involve me and I will succeed."
'84 300SD 256,000 Gold on Brown (Mileage Award)
'86 300E 246,000 Blue on Tan
Reply With Quote
  #18  
Old 11-14-2001, 03:56 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Location: An American in Denmark
Posts: 46
E-mailing of the scan

Charles,

Thanks so much. That would be a great help.

This weekend is going to be one of those, "I'm tuning the Benz!" weekends. It would be great timing to have the diagram by then.

David
__________________
Esquire:

1991 300E (Autobahn Modified)
1986 Trans Am (Race Modified)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ebay Treasure? Jas2on Diesel Discussion 21 12-22-2004 06:40 PM
Took our'67 to first car show 68_Mercedes Vintage Mercedes 16 11-23-2004 05:01 PM
Stuff that makes you wonder. Post your pictures!! Cap'n Carageous Off-Topic Discussion 88 11-01-2003 04:15 PM
intermittent no starting 420SEL david74mr Tech Help 19 11-12-2002 11:23 AM
my #$*%@$ car Snibble Off-Topic Discussion 16 06-03-2002 02:17 PM



All times are GMT -4. The time now is 09:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page