Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2001, 12:07 AM
Registered User
Join Date: Mar 2001
Location: Schenectady, new york
Posts: 229

'87 560SEL 127K, car shifts perfectly for first 8 miles, then gradually loses one gear at a time till only first gear remains. Filter change, whole transmission rebuild? Fluid does not smell burned.
'94 SL5000 60,000
'91 350SDL 545,000
'91 350SD 197,000
'00 E55 AMG 77,000
Reply With Quote
Old 11-24-2001, 02:17 PM
Registered User
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
I always start with checking the fluid condition and level. I have seen the filters break apart if not changed for a LONG time.

If this doesn't help, you will be in need of tranny repairs.
Donnie Drummonds
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto -> Manual Transmission Conversion Has Begun. R Leo Diesel Discussion 341 08-15-2016 07:21 AM
1999 S500 with 722.6 Automatic Transmission Filled for life? MBD Tech Help 29 07-30-2011 11:51 AM
transmission slip reverse 722.4 bgarvey Tech Help 2 02-23-2005 12:39 AM
99 S320 Transmission noise BENZ TEK Tech Help 0 06-10-2003 10:32 PM
M116 removal from 82 380SL rstarkie Tech Help 3 11-14-2002 07:03 AM

All times are GMT -4. The time now is 06:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page