Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-18-2001, 08:19 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2000
Location: Minnesota
Posts: 92
Question Hummmm.......

Hello :p

I did a search before posting this topic and found nothing. My 86 16V is acting up again. When the car go past 30mph, there is this humming noise coming out under the dashboard (right in front of the driver side) and this noise cause the speedometer
to slightly jump around and the fuel guage also. I know this is not the same humming sound in the center blower this is different. Is this a vaccum leak?! Any suggestion?! Please help

John
Reply With Quote
  #2  
Old 12-18-2001, 09:20 AM
Moderator
 
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Unhook the speedo cable from the transmission & see if the noise goes away.
__________________
MERCEDES Benz Master Guild Technician (6 TIMES)
ASE Master Technician
Mercedes Benz Star Technician (2 times)
44 years foreign automotive repair
27 Years M.B. Shop foreman (dealer)
MB technical information Specialist (15 years)
190E 2.3 16V ITS SCCA race car (sold)
1986 190E 2.3 16V 2.5 (sold)
Retired Moderator
Reply With Quote
  #3  
Old 12-18-2001, 09:31 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2000
Location: Minnesota
Posts: 92
MB Doc.

Sound easy.....but where is the speedo cable and where is the transmission at? I am sorry, I am not really good at this. Anyway pic. would be great thanks Doc

john
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
560SL Very Bad Idle budlyte Tech Help 11 04-04-2003 02:12 PM
another look at the possible 4.2 swap for a 3.8 rstarkie Tech Help 2 11-05-2002 10:28 PM



All times are GMT -4. The time now is 06:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page