Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-10-2002, 09:54 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 18
Question Rough Idle at Start up

Our 1992 300E had suffered from a rough idle that will almost cause the car to stall until the car had benn drive a couple of miles. Then out of the blue the problem just disappeared.

Well now it's back. The interesting thing is that the idle improved when the temps here in Atlanta dived into the 30's and 20's. Now the temps have begun to moderate the rough idle on start up has come back.

Could these two things be related? I suspect it's the temp sensor.

Anybody BTDT?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E320 Rough Idle / Egr Problem earossi Tech Help 13 09-22-2003 10:14 AM
M103 hard start, rough idle, hesitation SOLVED tryan Tech Help 9 02-12-2003 06:00 PM
Rough start, rough idle jchip Tech Help 1 10-06-2002 10:12 PM
560SEL hard start /low rough idle algae1 Tech Help 0 05-30-2002 10:49 AM
No fast idle on cold start 380SL JRJ Tech Help 0 02-16-2002 10:27 PM



All times are GMT -4. The time now is 07:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page