Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-27-2011, 10:57 PM
Respect to engineers
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ontario, north of the border
Posts: 89
Dashboard - sudden issue

W124, 1995 E320, 200KKm
No issues whats so ever.

Suddenly dashboard partially stop to work.
Whats working:
Speedo
clock
odometers
Temp gauge
backlights
Some lights on startup - batt, SRS

Whats doesn't:
Everything else- oil pressure, gas, RPM
Parking Break lights

There is a light sipping noise around the dash.

Sounds like electrical is OK, but vaccum leak somewhere.
the car is fully functional otherwise.
Any ideas - Where the leak can be.

Regards

Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2011, 07:38 AM
Hirnbeiss's Avatar
ich fahre, also bin ich
 
Join Date: Mar 2002
Location: South Florida
Posts: 1,669
I don't think you have a vacuum connection there - that was older models with the economy gage. Check elec diagrams for a fuse.
__________________
Prost!
Reply With Quote
  #3  
Old 06-28-2011, 11:13 AM
Respect to engineers
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ontario, north of the border
Posts: 89
Fuse it is

The white one - issue resolved

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page