Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-20-2012, 12:32 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 97
85 380SE wont take fuel for a minute or two after cold start.

After it warms up for a minute or maybe two minutes it drives normally. I had another warm up regulator sitting on the shelf and replaced it last night,....and it didnt seem to make any difference.

Any suggestions?

I've also had to adjust up the idle speed by lengthening the throttle rod (the ball end rod under the air filter assembly on the passenger side)as it has started idling at too low an rpm and stalling recently.

Yes, this is the same car that takes about 5 seconds of cranking to finally fire and run.

Brian

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2024 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page