Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-22-2002, 11:01 AM
Registered User
Join Date: Jan 2002
Location: Brentwood, NY
Posts: 44
Power Loss After Start Up

This message is for Gilly.

Now that I can start my 300SDL, I have another question. When I first start the car it seems to be sluggish for several minutes and the engine just doesn't seem to rev up - the temperature was 45 degrees this morning and it still did it. After driving the car for several minutes, the car seems to warm up and the engine delivers more power. What do you think?


Marvin Smith
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'79 450SLC - loss of power smw Tech Help 1 03-10-2004 12:12 AM
E300 CEL and loss of power michakaveli Diesel Discussion 1 02-20-2004 05:43 PM
1986 300SDL loss of power '79 Super Turtle Diesel Discussion 4 01-03-2004 10:45 AM
power loss? VuN86 Diesel Discussion 0 08-09-2003 12:20 AM
300TD Loss of power skemper Diesel Discussion 15 03-13-2003 09:26 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page