Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-09-2013, 03:13 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 9
No ABS light

Thought I had identified problem as faulty ABS ECU. - 190E 2.3 16v - no ABS light when ignition turned on. Bulb is OK, OVP fuses OK and no change with OVP removed and link on plug socket pins 1&2, 12V supply to pin 1 on ECU plug OK.
Replaced ABS ECU with used unit confirmed as working OK but same result. Not impossible but same fault on another ABS ECU seems unlikely.
Is the ABS light activated only when the ECU receives other signals from the ABS system e.g pump running or voltage monitor?
Regards,

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page