Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2002, 07:17 PM
matt forsyth
Posts: n/a
poor idle

i have a 72 450se 4.5, replaced trigger points , injectors, all tune up parts, and installed crane igniton to replace points, car starts but has poor idle and what feels like miss, checked and cleaned all grounds and tried an other computor (used but good) all this and still no improvement i belive it to be a signal problem from or too computor what do i test for voltage?? ohms not sure help!!!!!!!
Reply With Quote
Old 03-28-2002, 08:15 PM
Registered User
Join Date: Feb 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 788
Do a search on this'll get lots of results and probably some good info.
'86 420SE Euro
904 Midnight Blue, Gray Velour
Dad bought it new, now I own it.

"A Mercedes-Benz is like a fine wine, it only gets better with age."
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page