Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2002, 11:29 AM
Posts: n/a
Newbie here

Hello all. New to the forum. I just bought a 1973 450 SL. It looks and runs great, but has one small problem. I checked the archives, but couldn't really solve the problem. The car starts up immediately when cold and idles fine. However, after about a minute the idle begins to oscilllate up and down, up and down in large rpm swings. After about 45 seconds of this, everything is fine. The car runs fine once warmed up. Someone below mentioned a device on the passenger firewall, but couldn't remember the name. If anyone can help, I would appreciate it. I'd like to get this fixed this weekend.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Newbie has Tumbler problem Johne 320 Tech Help 5 01-03-2008 01:22 AM
newbie problems changing tranny fluid on '81 300D o2pilot Diesel Discussion 6 06-15-2004 09:35 AM
Newbie and diesel questions circlip Diesel Discussion 9 10-23-2003 06:28 PM
1982 300D... Newbie with several questions Mr Goodfahrt Diesel Discussion 4 09-12-2003 10:56 AM
Diesel Fuel & Newbie Links AuctorEcclesiae Diesel Discussion 4 10-30-2002 01:36 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page