Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-17-2014, 03:18 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 2
190e Cold Idle

My 1988 190e 2.3 does not reach fast idle when cold. It starts fine, but the idle stays at around 700 rpm. I'm trying to figure out which temperature sensor the computer uses for fast idle. What do each of these sensors do....Thanks for the help.
Attached Thumbnails
190e Cold Idle-88-190e-temp-sensors.jpg  
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2014, 08:21 PM
Gilly's Avatar
Registered User
 
Join Date: Mar 2001
Location: Evansville WI
Posts: 9,616
Could possibly be the infamous blown OVP fuse, do you have any warning lights on at all?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-17-2014, 08:41 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 2
No warning lights. The fuse on the OVP is ok.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page