Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-20-2014, 05:03 AM
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Location: Yucca Valley, CA
Posts: 286
84 300D heating/cooling/what the heck? issues

When i got the car it had been sitting for several years. The heater/AC worked just not well. I charged the A/C and it worked fair, then it started just blowing warm air but the a/c is working, i figured mono valve as the hoses feel warm when it should be cooling. Then the other day i hit the a/c button but the button didn't go all the way in(just didn't hit it hard enough) but when i hit it again nothing. i have checked the fuses, unless there is one hidden, all good, it will now only work on hi if i set it to defrost. i have checked and no leaks to be found. I did notice that what looks to be the drain(middle of the tunnel over the trans) needs a new hose as it's all degraded and mostly gone.

any of this sound familiar with these cars? another trip inside a little silver box like the cruise control? hidden fuse? vacuum not pulling in somewhere?
__________________
"NEW" 1984 300D TD needs some love
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page