Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-26-2016, 08:04 PM
nyko46's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Location: Rowlett - Texas - USA
Posts: 435
Question What That Message Mean ?

Every once in a while my 2009 E 320 Diesel gives me a not recognized message on my multi function display on the cluster.
This is what I get: Just after starting the engine the multi function display gets completely red colored with a figure of a battery in the center of it.
Approximately one minute latter everything goes back to the normal display.
I search for that in the owner manual but found nothing there.
What can be that kind of message?
Thanks

__________________
Nyck - TX - USA
Reply With Quote
  #2  
Old 10-26-2016, 09:46 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7,515
I'd put a volt meter on the battery / lighter socket and see if the voltage goes to 13.8 / 14.3 ish. The alternator might not be charging the battery right away.

Also, there have been some reports that the secondary battery is failing, that would require hooking the volt meter directly to that battery. ( I don't know if your car has one or not )

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page