PeachParts Mercedes-Benz Forum

PeachParts Mercedes-Benz Forum (http://www.peachparts.com/shopforum/)
-   Tech Help (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/)
-   -   w201.029 ac issue (http://www.peachparts.com/shopforum/tech-help/382606-w201-029-ac-issue.html)

lsmalley 12-05-2016 08:59 PM

w201.029 ac issue
 
So, I have had some sort of issue with my ac for a while, but I ended up bypassing the different sensors/switches by running 12v to the compressor clutch via relay and cabin switch to get through the summer heat. Anyways, did a complete ac over not too long ago and renewed/replaced all the general components (receiver drier, pressure switches, temp switches, o-rings, etc.) and even got a brand new Denso compressor. A/C works amazing, but I can't seem to get any power to the clutch by using the regular a/c plug. I checked continuity from all three wires (clutch, -speed sensor, +speed sensor) to the corresponding plugs on the MAS relay connectors and everything is good. I swapped out MAS relay, no change, I even swapped out the push button climate control and got no change. I tried bridging the 2 red/blue connectors on the high (or is it low) pressure switch on the receiver drier and got nothing. I don't even get voltage to the red/blue connectors (if that means anything, not sure). When I bridge the other 2 connectors (I think they are brown and one is blue), the aux fans turn on low speed. Please help. Also, reason I wrote 201.029 in the title is because there are different MY and not sure if they are all the same. Thanks guys!


All times are GMT -4. The time now is 07:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website