Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-14-1999, 12:55 AM
mlocurci
Guest
 
Posts: n/a
I recently had a bushing replaced on my acclerator and the tech told me I had a bad bent linkage. I want to know what to do, I know the car idles high, is this a real problem, and does it cost a lot. Can it be done at like a midas shop?
  #2  
Old 05-14-1999, 05:02 PM
MB STARS
Guest
 
Posts: n/a
Is the acclerator cable end set in side the
new replacement bushing ????? Or the bushing
is not set in side the bracket ?????? You can
check it youself. just remove the air filter housing you should see it.
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reasonable Price for a 93 190E 2.6 w/ 90K miles Chiragp Mercedes Used Parts For Sale & Wanted 8 01-28-2005 10:45 PM
89-300ce high idle solved ! 89-300ce Tech Help 6 01-30-2004 04:39 PM
1987 190E 2.6 tranny problem pmount Tech Help 4 02-10-2003 02:26 AM
Reasonable Price for a 93 190E 2.6 w/ 90K miles Chiragp Performance Paddock 3 04-23-2000 12:11 AM
190e 2.6 fast idle leeb Tech Help 2 04-12-2000 10:46 PM



All times are GMT -4. The time now is 04:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page