Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-29-2002, 10:12 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Monroeville, NJ
Posts: 93
Alarm Question

I have a 1987 560 SL and have never been able to set the alarm. The car has an aftermarket Kenwood stereo, and I was told by another owner that you have to modify the wiring when you use a non-Becker radio because its part of the alarm circuit. Anyone have any experience with this?
__________________
M. Sandler

1986 560SEC: 150,000 miles, runs great, but I've got to sell it (too many cars for one man)
1987 560SL: 122,000 miles, used to run poorly, now (thanks to forum), runs great!
1997 GMC Jimmy: Turned out to be a turkey.
1989 T-Bird Super Coupe: 150,000 miles, still runs great. Ford got it right.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page