Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2002, 04:36 PM
Registered User
Join Date: Nov 2001
Posts: 19
Oil pressure gauge - 92' 400e

Hello everybody,

Please help me determine the problem with my oil pressure gauge. As soon as I start the engine, it jumps to max (3). It does not matter if I idling, accelerating or anything else, it is always stays on max. All other gauges are working fine.

Also lately I am experiencing another problem. If I accelerate fast and drive the car above 60 m/h and then I stop at a stop light, the car begins to shake/tremble in small intervals. The engine never dies, the rpm do not jump high or low, just the shaking. Once I try to move from the stop light, even very slowly, the engine has no power and it continues to shake/tremble. Again the engine never dies, but I have to shut off the engine and the immediately turn it back on and everything is fine, until I drive the car hard / fast and then it does the same thing.

Any input / information is greatly appreciative.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page