Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-13-1999, 10:14 PM
jzleonard@aol.com
Guest
 
Posts: n/a
The aux fan runs 100% of the time. The relay inside the fuse box is OK. What is the problem?
  #2  
Old 06-14-1999, 10:41 PM
Benzmac
Guest
 
Posts: n/a
There is a sensor that is faulty usually located on the cylinder head.

------------------
Benzmac:
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
LEAD TECHNICIAN FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M119 Viscous Fan mod & problems with aux. fan resistor-mod ke6dcj Performance Paddock 92 05-19-2010 11:36 AM
Testing aux fan switch on thermostat jriewer Tech Help 0 06-06-2004 08:50 PM
92 400E Aux fan wiring Rafi Tech Help 5 03-02-2004 02:25 PM
Noisy Aux fan on 96 E320 mb96 Tech Help 2 09-16-2002 04:35 PM
aux fan, etc. JHZR2 Diesel Discussion 4 04-18-2002 08:15 PM



All times are GMT -4. The time now is 07:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page