Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2002, 06:52 PM
Registered User
Join Date: Jun 2002
Posts: 4
560sel Climate Control

Hi All,
Problem just started this year, I have 1988 560sel 184k, the climate control panel push buttons do nothing, heat comes thru the right and left side vents and the defrost vents, no fans so the heat only comes thru when the car is moving. At the light no heat comes out of the vents. It was 102 today.
But every so often everything will work great ! All the buttons work and the A/C blow ice cubes. So eveything works for a month and then nothing works for a month, this time though its been more than a month. Any thoughs would be nice.
Thanks for your time,
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 01:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page