Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-24-2002, 03:23 PM
53eguy
Guest
 
Posts: n/a
Angry 300se still running hot

I have replaced the aux fan, the thermostat, hoses, viscous clutch and fan, had the MB dealership clean and flush the system and this car still idles at around 110c (on 90-95 degree days). When driving it hovers around 80c. I am about at my wits end with this thing. The radiator looks in good shape but I guess that is next. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-24-2002, 03:46 PM
hradek
Guest
 
Posts: n/a
Similarities

1973 450 SEL running hot at high speed

I have a similar problem. See my thread and compare actions for ideas. Have you replaced the water pump? Does the auxilary fan come on?

Cheers

Last edited by hradek; 08-24-2002 at 05:26 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page