Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-04-2002, 01:14 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Ewa Beach, Hawaii
Posts: 333
Unhappy 86' 300E Need tranny help anyone!

Last month my 1986 300E would spontanesously down shift into 3rd, 2nd, 1st, and even neutral as I'm driving on the freeway at 50-60 mph.

I was told that it may be the Automatic transmission Filter, so I changed it (and the transmission fluid). The problem went away for a few weeks, but now it's back. Although this time I notice that the problem only occurs when the car has been driven around and the engine/tranny is warmed up. If I drive the car in the morning and let it cool off for a few hours then return home everything is fine. But if I'm driving the car around the whole day, the shifting problem occurs.

Note: The fluid levels are fine, and it doesn't smell burnt. The car ran fine until the transmission began to "act up". The car has 150,00 miles on it.

Any advice would be appreciated.

jrmd01@yahoo.com
__________________
JR
1986 Gold 300E 4Dr automatic
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page