Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2002, 04:26 PM
RROSIN1's Avatar
Registered User
Join Date: Sep 2002
Location: moses lake, washington
Posts: 122
Unhappy vibration

my 83' 300D has 250,000 miles on it. it still starts great and runs great. when driving on the highway i get vibration through the entire car between 70 and 85 mph. none above or below. also pulls slightly to the right. tires are toyo ultra's bought just over a year ago. what can i do to correct this.
Reply With Quote
Old 09-16-2002, 04:42 PM
Join Date: Dec 2001
Location: Southern California, U.S.A.
Posts: 8,503
I'd get your tires re-balance, dynamically, with weights put on the inside and outside lip of the car.

Find a shop with with a Hunter GSP 9700 machine. If you ask for that machine, they'll know what you're talking about.
Paul S.

2001 E430, Bourdeaux Red, Oyster interior.
79,200 miles.

1973 280SE 4.5, 170,000 miles. 568 Signal Red, Black MB Tex. "The Red Baron".
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page