Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2002, 03:39 PM
Snow bum
Join Date: Jan 2001
Location: Here and there . . .
Posts: 238
280SEL has NO power (vacuum leak?) - Benzmac, Gilly, Steve?

My 280SEL barely has enough power to accelerate. It was running with no problems until it sat for a couple of weeks. Now it is impossible to accelerate the car beyond 30 mph, unless I am coasting downhill. In this condition I can't drive the car to the shop, so it looks like I have to fix it.

I don't know if it is related or not, but I can hear a pronounced vacuum leaks that becomes louder as engine speed increases. Any suggestions what to look for or where I should start?

The MBs:
1976 300D (W115) - 330K and still going (sort of)
1991 300D 2.5 Turbo - Sold at 221K
1983 280SEL - Sold at 206K
1981 300SD - Sold at 232K

Last edited by Ben300SD; 10-10-2002 at 02:48 AM.
Reply With Quote
Old 10-10-2002, 02:48 AM
Snow bum
Join Date: Jan 2001
Location: Here and there . . .
Posts: 238
Can anybody offer some suggestions for me? It may not be a vacuum leak, I'm not sure. Either way, I need to get this car running because I will be commuting with it soon.

Somebody please help.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page