Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2002, 03:36 PM
Registered User
Join Date: Apr 2000
Posts: 71
Thumbs down Defrost connector adhesive? Any ideas on what to use?

Well, the reason my defrost is not working in the '78 300D is that the connectors to the window have fallen off. I think these were soldered on originally, but, maybe put on with adhesive? Any ideas what to use to reattach them to the window?


Reply With Quote
Old 09-29-2002, 04:31 PM
Join Date: Nov 2001
Location: Cape Cod Massachusetts
Posts: 1,427
Lightbulb Radio Shack

Radio Shack at one time carried a conductive adhesive that contained silver, air drying. I've used it to repair the resistive traces on surface screened window defroster years ago. If they have it still it might work! Auto parts stores used to cary a repair kit for these screened on traces and that product might work to cement the metallic contact back to the window. Or you might have some luck doing a Web search for condustive epoxy or something like that. Good Luck
Reply With Quote
Old 09-29-2002, 11:19 PM
Registered User
Join Date: Apr 2000
Posts: 71
Thanks for the reply. I wonder if some of those "metallic" adhesives would work?


Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page