Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-30-2002, 05:13 AM
mpagnani
Guest
 
Posts: n/a
Question Ignition (103)

Hello,

I saw a thread about a sensor for the ignition that prevent the motor from starting.
The person said that she cleaned it and that the motor started without problem.
Where is mounted this sensor on the engine? I would like to try to clean/change it because I have this problem of warm start currently.
Thank you for your help.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2002, 03:16 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Florida
Posts: 128
Talking

It is the crankshaft/reference sensor that is mounted at the rear of the engine, above the flywheel area. If it is defective, don't waste your time. replace it.

Here are two threads for you to read:

Checking EZL ??? 190E 2.3 won't start...

Well now, This looks suspect!! Flywheel sensor
__________________
99 C230K Sport
87 300SDL
81 300SD
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2002, 03:32 AM
mpagnani
Guest
 
Posts: n/a
Thank you

I'll have a look on this

Regards
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page