Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-10-2002, 12:58 AM
850R
Guest
 
Posts: n/a
300CE - Starts and Dies off (Sometimes)

Hi guys,

I acquired a 89' 300CE (M103 engine) three weeks ago. Body is in perfect condition and just had the auto tranny overhauled.

Alright... 2 weeks ago, I tried to start her up but the engine would die off. It'd run if I depressed the accelerator but once I released, the engine would die off again. I tightened the cable under the air filter box (not the accelerator cable) and it was ok. I wondered if I was a conincidence.

Yesterday the same thing happened so I did the same thing and all was well again.

Q1. What does that cable do and where is it connected to? I was thinking maybe it's loosing tension and I need to get a new one.

Q2. Also, morning engine starts take a long crank and the engine seems to fire up "unwillingly". If this a sign of the fuel distributor leaking?

Thanks for all inputs.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2002, 11:40 PM
850R
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy Help... Happened again last night....

Any idea what's up? Thanks again...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page