Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-12-2002, 05:59 PM
llawes
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy fuel pump relay jimmy rig aftermath

hello all,

my 1985 190e 2.3 8v started giving me problems about this time last year. while driving on the highway doing about 55mph the engine would almost die.

eventually it did and would only start up & run for about 5 seconds.

recently i pushed it out of the garage and began to troubleshoot. reading the post here i came to the conclusion that it was the feul pump relay.

i jumped the pins on the relay and bada bing it started.
now my problem is that it runs really bad.

I cannot accelerate to fast or it will bog down.

could this be due to the relay rig? is this just a temp fix to get the car home?

the car was running fine pryor to the relay malfunction.
thanks for read my rather post.

llawes
1985 190e 2.3 8v
ClevelAND




Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page