Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-30-2002, 07:42 AM
Posts: n/a
transmission noise

solved wiring problem....idiot before me changed wires from pole 56 to pole 57 becuase light switch went light switch solved the 1980 mercedes 300sd's
tranny makes clunking noise at idle (sounds like marbles in a can)....however it goes away after getting up to speed....(i think its the torque that correct?) and also i'm not getting 4th gear... sounds to me i need a new tranny and torque converter or is there a simple fix?

any advice would be greatly appreciated and thanks in advance


Last edited by djdoucet; 10-30-2002 at 08:48 AM.
Reply With Quote
Old 10-30-2002, 08:11 AM
it leaks, its german
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
This I would have to hear.

First thing that comes to mind is loose converter to flex plate bolts. However those tend to be a boomy and sound like rod bearing failure.

Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page