Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-07-2003, 07:54 AM
woodmd2
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy Fuel Smell - A-160 ACS

Really need some help please guys.

I have an A160 just coming up to 4 years old. I have been getting a strong fuel smell inside the car, normally soon after it has started. The smell is also strong on the outside of the car.
I called out the Mercedes Mobilo technician and he could not find anything wrong with the fuel lines under the bonnet, and said I would need to get it booked into the workshop.

I have seen this problem listed on another forum as an
Airflow / Engine management system fault. My dealership are not aware of this problem and want to charge me huge amounts of money to investigate other areas.

This according to the other site was a common problem with the A-Class and needs a replacement airflow/engine management system.

Is there anyone with knowledge of this problem or even better access to the Mercedes common faults database that could give me some kind of reference number, so that I can better describe this to my dealer to ensure it is covered by the warranty I took out.

Many thanks in advance for any assistance.

Martin Wood
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2003, 05:31 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2000
Location: San Antonio, TX
Posts: 387
Martin, not sure how much of a response you'll get. Most of the folks on this board are from the US. We're not allowed to have an A Class...
__________________
Bill Streep
San Antonio
'57 190SL (toy)
'08 S5500 (mine)
'09 CLK550 (wife's)
'06 SLK350 (daughter's)
'11 GLK350 (daughter's)
'03 CLK310 (spare)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2003, 05:33 PM
yal's Avatar
yal yal is offline
Benz-smart
 
Join Date: Oct 1999
Location: New York, Long Island
Posts: 2,705
Quote:
Originally posted by bstreep
Martin, not sure how much of a response you'll get. Most of the folks on this board are from the US. We're not allowed to have an A Class...
YET
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2003, 05:09 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: Venezuela
Posts: 40
i have a a160 same problem, it had a broken hose clamp on the fuel filter area, any way you could direct me to any other site with info for the a series, one not in germa,please
__________________
89 560SL
78 172N
01 CBRXX
98 EV11
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-2003, 07:55 PM
sergio's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 5
Arrow Try this

http://www.svcglobal.com/board/html/
Reply With Quote
  #6  
Old 02-12-2003, 08:12 PM
sergio's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 5
Arrow

..

Last edited by sergio; 05-23-2006 at 02:35 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 03:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page