Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-12-1999, 11:22 PM
Posts: n/a
Mine is a 82 300DT, 123.133. The pump got only 10 volts. I rebuilt the ACC unit, and it is working fine now. The A/C is out. Please tell me which circuit controls the pump? My fuse #8 @16 amps is getting very hot. It melts the plastic fuse body. Any help?
Old 10-13-1999, 07:48 PM
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
On almost all ACC systems the "mono" heat valve gets power directly & the ground is controlled by the pushbutton.
Old 10-13-1999, 11:57 PM
Posts: n/a
The mono valve insert is new and is working. My problem is the little electric aux water pump. Which circuit drives the little bugger? Thanks.
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
94 E320 Water Pump replace method 320wheels Tech Help 11 07-01-2013 02:35 AM
What causes the aux. water pump to kick in (1989 300E) yambrovich Tech Help 4 03-05-2004 06:26 PM
Radiator blew up Scott98 Diesel Discussion 15 02-24-2004 07:57 PM
300E leaking coolant near water pump mike690003 Tech Help 4 08-04-2003 07:30 AM
Aux Water Pump - Climate Control - Not Working? jcd Diesel Discussion 24 02-04-2002 12:21 AM

All times are GMT -4. The time now is 12:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page