Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-04-2003, 09:13 PM
tomo366
Guest
 
Posts: n/a
123 electrical problem

I have an 84 300D, in the last few days the Right front low beam and turn signals have gone out several times. I replace the 8A #14 fuse and they started working again. They were out again yesterday I replaced the #14 again and noticed there was a jumper off the number #12 and that wire was loose I don't know what the jumper was for. but now the horn doesn't work and the turn signals are not working again.
TIA
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2003, 09:18 PM
Scott500SEC
Guest
 
Posts: n/a
123's have electrical systems? I guess i've spent too much time with my mothers 140! seriously, i guess ur best bet would be to reconnect the jumper....it oviously dosent sound like factory stuff. Sorry i cant help more

Scott L
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2003, 07:26 AM
LarryBible
Guest
 
Posts: n/a
You need to inspect all the wiring associated with the lights on that side. Look for chafed insulation or pinched wires that are shorting to ground somewhere.

Good luck,
Reply With Quote
  #4  
Old 02-29-2004, 05:17 PM
Tradonguy
 
Join Date: May 2003
Location: Prince George, BC, Canada
Posts: 68
Dash Lights 123 '80 240D

I really need someone's help. I just put white faces (C. Henkel does a great job of making these) on my gauges in my '80 240D and they look great in the daytime but now all my lights on the dash and the horn don't work. I checked the wires again and I checked the fuses. Everything seems to be hooked up properly but I can't seem to figure out why this lights and horn don't work. Just to clarify my situation, I put in LEDs lights for the dash both ways. Anyone's help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page