Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2003, 10:26 PM
Registered User
Join Date: Apr 2001
Location: Joliet Illinois
Posts: 309
New Motor Mount - What a Difference!

The '92 300e I bought a couple months ago had a strange vibration that was most noticeable when the car was in drive and stopped at a traffic light. After reading some posts here I suspected the motor mounts might be the cause. On inspection, one motor mount seemed to be about 1/4" more compressed than the other one, even though there was no leakage or obvious signs that it might be bad.

I took a chance and ordered a new motor mount from Fastlane and installed it tonight (20 minute job). The car idles so smooth and vibration-free now I have to look at the tach to make sure it is running.

Another problem solved, thanks to Shop Forum.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 11:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page